Hírek

2017.08.30. 07:59

Idős kerékpárosok szenvedtek balesetet megyénkben

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset is történt az elmúlt 24 órában - áll a rendőrség közleményében. Kerékpárosok az érintettek.

Közúti közlekedési baleset történt Lajoskomáromban, az Enyingi úton 2017. augusztus 29-én délelőtt.  Egy 69 éves helyi lakos Honda típusú személygépjárművel közlekedett a Bogárdi utca irányába, amikor egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és elsodorta őt. A baleset következtében a kerékpár 68 éves vezetője az úttestre esett és súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Enyingen, a Szabadság térre kértek rendőri segítséget 2017. augusztus 29-én kora délután egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez, ahol egy kerékpárral közlekedő 83 éves helyi férfi kanyarodási manővere során későn vette észre az őt előző Seat típusú személygépkocsit és nekiütközött. A balesetben a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!