Hírek

2013.07.13. 18:28

Balázs Szabina és a napos Florida

Florida - A 2009-ben Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője címet elnyert Balázs Szabina nem máshol, mint a napfényes Floridában jár fotózásra, castingokra. Nagyon élvezi az amerikai életérzést, szívesen maradna akár hosszabb időre is az államokban.

Házi Péter

A pákozdi születésű Balázs Szabina 2009 szeptemberében, közel négy évvel ezelőtt nyerte el a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője címet. Akkor mindössze 16 éves volt, ám fiatal kora ellenére is tudta, mik a céljai: – Gyerekkorom óta szeretnék szépségversenyeken részt venni, szívesen modellkednék is. Később az idegenforgalomban szeretnék elhelyezkedni, de ha sikerül elvégezni a testnevelési egyetemet, nem kizárt, hogy külföldön próbálkozom animátorként dolgozni – így nyilatkozott Szabina még 2009-ben.

Többnyire glamour jellegű, fürdőruhás, fehérneműs képek készülnek Szabináról Floridában. Fotó: archív

Már akkor jól kezelte az intrikákat, s ahogyan az egy szépségverseny nyertesével lenni szokott, az őt érő kritikákat is kellő távolsággal tudta szemlélni. Balázs Szabina egy évvel később a Miss Nyugat-Magyarország szépségversenyen harmadik helyezést ért el, s ugyancsak bronzérmes lett a Miss bikini Princess of the World Hungary 2010 elnevezésű szépségversenyen is. Több reklámfilmben szerepelt, de talán most, amikor még mindig csak húszéves, érte el pályafutásának eddigi csúcsát.

– Egy magyarországi modellügynökségnél dolgoztam már egy ideje, akik elküldték a képeimet a floridai partnerügynökséghez, ahol felfigyeltek rám – meséli az amerikai út előzményeit Szabina.

Idén márciusban aztán megérkezett a lehetőségek hazájába.

– Nagyon jól érzem magam, castingokra, fotózásokra járok. Többnyire glamour jellegű, fürdőruhás, fehérneműs képek készülnek rólam, de a fashion kategóriában is készített már rólam fotót az itt élő Simon Éva. Itt kint a modellkedésért jóval többet fizetnek, mint otthon, azt mondom, meg lehet élni belőle – árulta el Szabina.

Aki egyelőre még egy kis időt kint marad, utána azért szeretne egy kicsit hazajönni, mert a hazai környezet, a szülők, barátok is hiányoznak.

– Ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen szeretnék visszajönni. Teljesen más az itteni életszemlélet, a légkör: ha kimegyek az utcára, csak mosolygó embereket látok, ami az én napomat is bearanyozza. A floridai nyár persze elképesztően meleg, de itt az óceán, úgyhogy kit érdekel?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!