Hírek

2016.02.09. 17:04

Az év színésze: Lábodi Ádám

Székesfehérvár - Az idén is négy színészt jelöltünk a Vörösmarty Színház társulatából. Közülük Lábodi Ádám kapta a legtöbb szavazatot.

Szabó Zoltán

Lábodi Ádám a Hamletben, Varga Máriával és Kozáry Ferenccel

Tizenkettedik alkalommal kértük olvasóinkat, hogy döntsék el, ki legyen Az év színésze, a Vörösmarty Színházban nyújtott teljesítménye alapján kié legyen a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma-díja. Gáspár Sándor, Lábodi Ádám, Radnay Csilla és Varga Mária színművészeket jelöltük. Január 11-től február 8-ig szép számmal érkeztek a szavazatok. Közülük a legtöbbet, a voksok 39 százalékát Lábodi Ádám kapta. Utána, nem sokkal lemaradva Gáspár Sándor következik, 34 százalékkal. A színész hölgyek közül Varga Máriára olvasóink 15 százaléka, míg Radnay Csillára 12 százalékuk szavazott. A nyertes, Lábodi Ádám folyamatosan és egyre többet játszik a teátrumban. Ő alakítja Mozartot az Amadeusban, új színekkel gazdagítva az ismert szerepet. Játszott az Őfelsége komédiásában, látható A padlásban, a Hamletben, a Terrorizmus című darabban, és kiváló alakítást nyújt a Rejtélyes viszonyokban. Hamarosan A velencei kalmárban is látható. (Az Aranyalma-díjat egy későbbi időpontban adjuk át neki.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!