Hírek

2017.01.02. 08:30

Az elmúlt 24 órában történt

A 7202-es számú útról érkezett bejelentés balesetről a rendőrségre 2017. január 1-jén hajnalban.

A Sárszentmihály és Jenő közötti útszakaszon megtartott helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a 20 éves vezető rosszul választotta meg járműve sebességét és egy balra ívelő útkanyarulatban kisodródott, majd árokba csapódott. A balesetben a járművet vezető jenői férfi megsérült. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, vezetői engedélyét bevonták és további mintavételre előállították. Az eset kapcsán járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Iváncsa, Fő úton lévő idősek otthonához kértek rendőri segítséget autólopás miatt, 2017. január 1-jén hajnalban. Az intézkedő rendőrök a helyszínen elfogtak egy 17 éves pusztaszabolcsi fiatalt, aki a rendelkezésre álló adatok szerint az idősek otthona előtt járó motorral várakozó Suzuki típusú gépkocsiba beült és megpróbált vele elhajtani, azonban nekiütközött egy lépcsőfeljárónak, majd az autóval lefulladt. Ezt kihasználva a jármű tulajdonosa az indítókulcsot kivette a gyújtáskapcsolóból és hívta a rendőrséget. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a fiatalkorút.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!