Hírek

2016.12.28. 10:58

Autóbusszal ütközött egy személykocsi Székesfehérváron - Hárman megsérültek (frissítve)

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy gépkocsi szerda késő délelőtt Székesfehérvár belvárosában, a Budai úton, a József Attila utcai kereszteződés közelében.

Az ütközés következtében az autóbusz egy út menti fát is kidöntött. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a Budai út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint az eset során három ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

 

A police.hu információi szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. december 28-án délelőtt Székesfehérváron, a Budai úton. Az elsődleges adatok alapján - eddig tisztázatlan körülmények között - egy helyi járatos autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben három személy megsérült.

Friss: A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a Budai úton - a Gyümölcs utca és a József Attila utca közötti szakaszon - teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!