Hírek

2017.06.16. 07:54

Autó és egy csónakot szállító tréler ütközött, egy másik pedig az útról lesodródva fának ment

Az elmúlt 24 órában több személyi sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök a megyében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. június 15-én 22 óra körüli időben az M7-es autópálya 41. kilométerénél, Pázmánd térségében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 48 éves mencshelyi férfi Ford típusú gépkocsival közlekedett a Balaton irányába vezető oldalon, amikor - eddig tisztázatlan körülmények között – neki ütközött egy vele azonos irányba haladó Audi típusú személygépjármű csónakot szállító trélerének. Az ütközés következtében a Ford vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Közúti közlekedési baleset történt 2017. június 15-én 18 óra 20 perc körüli időben a 62-es számú főút 35. kilométerszelvényében, Seregélyes térségében.  Egy Volkswagen típusú személyautó 41 éves sárosdi vezetője gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott. A baleset során a vezető könnyű sérülést szenvedett.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. június 15-én 17 óra 40 perc körül a 7-es számú főút 79-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán és Kőszárhegy között, ahol egy Opel típusú személyautó 73 éves székesfehérvári vezetője haladása során – eddig tisztázatlan körülmények között – egy jobbra ívelő útkanyarban elveszítette uralmát a járműve felett és az úttestről lesodródva egy fának ütközött. A balesetben a gépkocsi három utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök vizsgálják a balesetek bekövetkezésének a körülményeit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a közlekedőket, hogy minden esetben tartsák szem előtt közúti közlekedési szabályokat és az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!