Hírek

2013.05.23. 19:30

Átadták az adományt a Szent Imre Iskolaháznak

Székesfehérvár - Egymillió húszezer forint összegről szóló adománylevelet adott át csütörtökön Cser-Palkovics András polgármester és Miklósa Erika, operaénekes, az év elején megrendezett jótékonysági estély háziasszonya a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnökének, Vásárhelyi Tamásnak és Németh Ádámnak a Szent Imre Iskolaház vezetőjének.

Sebestyén Lilla

A szegény gyermekek támogatása olyan cél, amelyet kötelességünk teljesíteni - mondta el a polgármester az iskolaházban, majd hozzátette: - Nagyon sokat jelent, ha van egy közösség a hátunk mögött, amelyre támaszkodni lehet.

Németh Ádám (balról) és  Vásárhelyi Tamás átveszik  az adománylevelet Miklósa Erikától és Cser-Palkovics Andrástól (Fotó: Pati-Nagy Bence)

Miklósa Erika arról beszélt, nagyszerű hangulatban telt a januári jótékonysági est és megköszönte, amiért ennyien támogatták ezt a nemes ügyet.
Az alapítvány által létrehozott Szent Imre Iskolaház vezetője elmondta: az adományt a ház felújítására, és a tizennyolc gyermekből álló kis közösség étkeztetésére, illetve ruhákra fogják fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!