Hírek

2013.01.02. 16:20

Átadták a Szeretetházikóban összegyűlt adományokat

Székesfehérvár - Tartós élelmiszert, tisztálkodószert és téli lábbelit vásárolnak abból az összegből, amely a Városház téri Szeretetházikóban gyűlt össze az ünnepek alatt.

Házi Péter

A Szeretetházikóban számos  könyvet, játékot, ruhaneműt, ajándékcsomagot adtak le a segítő szándékú emberek,  az adományok gyűjtését a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet, a Széna a Családokért Egyesület, az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola, valamint a Székesfehérvári Lions Klub önkéntesei vállalták.

Róth Péter adta át az adományokat Zsabka Attilának (Fotó: Nagy Norbert)

A tárgyi ajándékok mellett pénzadományok is érkeztek. Róth Péter alpolgármester köszönetet mondott a fehérváriaknak az adakozásért.  Mint mondta, a pénzadománnyal hagyományosan a Kríziskezelő Központ munkáját segítik,  a tárgyi adományokat  pedig a városban tevékenykedő karitatív szervezeteken keresztül juttatják el a rászorulóknak. Zsabka Attila, a Kríziskezelő Központ vezetője kiemelte, elsősorban meleg lábbeliket, konzerveket és szétosztható  tisztasági csomagokat vásárolnak  a pénzből,  erre van most legnagyobb szükségük az utcán élőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!