Hírek

2017.04.21. 15:55

Átadták a Csuka Csarnokot Agárdon

Közel 400 millió forintból valósult meg az a tornacsarnok, amely ezentúl az agárdi sportélet középpontja lehet.

S. Töttő Rita

Az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium „C típusú" tornateremmel gazdagodott, melyek alapkő letétele 2016. május 12-én volt. Az idén februári  műszaki átadást és  az engedélyek beszerzését követően pedig pénteken megtartották az ünnepélyes átadót is. A szalagot Molnár Krisztián, Tessely Zoltán, Boros Anita és Tóth István vágták át.

– Három héttel ezelőtt egy péntek délután növényültetésre készültünk, amikor  egykori tanítványom megkérdezte, ilyen tornateremről álmodtam-e az elmúlt 30-40 évben. Csak azt tudtam mondani, ilyen szépet álmodni sem mertem! – árulta el megnyitóbeszédében Tóth István, Agárd polgármestere az Agárdi Csuka Csarnok átadó ünnepségén pénteken. A város vezetője, az iskola egykori igazgatója és testnevelő tanára számára , mint kifejtette, nagy öröm volt ennek a beruházásnak a megvalósulása.

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő az impozáns épület átadóján reményét fejezte ki:  sok kellemes sportélmény kapcsolja majd a fiatalokat   ehhez a 388 millió forintból megvalósult épülethez, akiket arra buzdított, építsenek  közösségeket az új agárdi  sportélet köré. Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár pedig, tolmácsolva Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter üdvözletét, kiemelte: az egyik legnagyobb újonnan épült tornaterem építésében megtiszteltetés volt részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!