Hírek

2007.03.22. 03:29

Aranyos napok

Besnyő (ko) - Játékos versenyek, sport- és szellemi vetélkedők tarkították a besnyői Arany János Általános Iskola Arany-heti programját. A gyerekek ko ...

Koczka Katalin

Besnyő (ko) - Játékos versenyek, sport- és szellemi vetélkedők tarkították a besnyői Arany János Általános Iskola Arany-heti programját. A gyerekek koruknak megfelelően activity-ben és szellemi vetélkedőn, informatikaversenyen, rajz- és szavalóversenyen bizonyíthatták tudásukat, és összemérhették ügyességüket a sportpályán is. A névadó születésének 190. évfordulója alkalmából 190 perces futáson vettek részt az iskola tanulói. A legkisebbek 10, a nagyobbak 20-25 percen át futottak. Németh Istvánné osztályfőnök első osztályából tízen: Sattmann Renáta, Kovács Zsófia, Szuszán Vilmos, Molnár István, Horváth Viktória, Kokics Zsófia, Farkas Luca, Kailbach Tamás, Farkas Sándor és Kurucz Lambert is derekasan végigfutotta a tíz percet, még Lambert édesanyja is velük tartott. A résztvevőket a diákönkormányzat naranccsal és cukorral vendégelte meg, amit a kipirosodott arcú gyerekek jóízűen el is fogyasztottak. Másnap - az iskolahét zárásaként - koszorúzással, rövid műsorral adóztak a névadó emléke előtt az Arany-napok résztvevői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!