Hírek

2016.01.18. 10:06

Ágymelegítő matrac gyulladt ki Csákváron

Kiégett egy családi ház hálószobája január 18-án, hétfőn hajnalban Csákváron. A Jókai utcai épület füsttel telítődött.

Az oltási munkálatok közben egy propán-bután, egy oxigén- és egy acetilénpalackot vittek ki a hivatásos tűzoltók a pincéből. A házban lakó idős férfi a mentőszolgálat tájékoztatása alapján enyhe füstmérgezést szenvedett.

Fotó: székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség

A ház lakója elmondta, hogy füstszagra ébredt fel, és az ágyában felhajtva a takarót látta, hogy az elektromos melegítőmatrac vége ég. Az idős férfinak sikerült kimenekülnie az épületből. A helyszínre elsőként a csákvári önkéntes tűzoltó egyesület tagjai értek ki, akik egy vízsugárral megkezdték az égő hálószoba oltását. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át. A lángokat a székesfehérvári hivatásos tűzoltókkal közösen fékezték meg. Az oltási munkálatok közben a füsttel telítődött pincéből egy propán-bután, egy oxigén- és egy acetilénpalackot vittek ki a hivatásos tűzoltók. A tűzben a tetőszerkezetnél a ragalja kis mértékben megégett, a hálószoba a lángok martalékává vált, a többi helyiség erősen kormozódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!