Hírek

2013.10.09. 19:30

A tyúkügy folytatása

Úrhida – Egy nappal korábban írtuk meg e hasábokon, hogy két kutya összemarcangolta egy úrhidai hobbi állattartó 36 tyúkját és a bakkecskéjét.

Kocsis Noémi

Az ügy folytatódott...Veress Gyula péntek óta többször is kénytelen volt már értesíteni a rendőrséget és a helyi állatorvost. A nyugdíjas férfi családjának tartott tyúkokat és néhány kecskét egy lekerített udvari részben, amelybe péntek reggelre berágta magát két ismeretlen eb és megölt 18 tyúkot. A kárvallott alig szedte össze a tetemeket, másnap reggelre megismétlődött az eset, a bakkecskével megfejelve. Szerda reggelre a kutyák már Veress Gyula vemhes anyakecskéjét és a szomszéd négy birkáját is megölték, utóbbi során sikerült tetten érni őket, így az ebek gazdája már nem nem tiltakozhat azzal, mint az első esetnél. Akkor ugyanis a kutyagazda azt közölte, csak akkor ismeri el a károkozást, ha a helyszínen sikerül fülön csípni a gyilkosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!