Hírek

2015.11.23. 14:40

A rendőrség is keresi őket: súlyosan sérült a férfi, akinek hárman estek neki a buszon!

Nem csak híresztelés, hanem sajnos valós történet az, ami a legismertebb közösségi oldalon kering. Amint a feol.hu érdeklődésére Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő megerősítette, súlyosan bántalmaztak egy idős férfit Székesfehérváron, szombaton, a 15 óra 50-es 35-ös buszon. A három illetőt súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt jelenleg is keresi a rendőrség.

Házi Péter

Egy szemtanú szerint négy fiatal szállt fel a buszra, némelyiküknél nem is volt menetjegy, a másikaknál pedig többször kilyukasztott jegy volt. A busz sofőrje is jelezte, hogy ez így nem lesz jó, de a szemtanú leírása szerint ez csöppet sem érdekelte a fiatalokat, akik káromkodva hátramentek a busz hátsó részébe. A sofőr apja, aki szintén fent vol a buszon, ezt a helyzetet megelégelve, megragadta az egyikőjük kabátját, hogy letessékelje a buszról. Ekkor jött a három másik és állítólag előbb a földre lökték,majd többször fejbe- és lábon rúgták a férfit. A szemtanú ment oda felsegíteni az illetőt, de az már nem tudott felkelni, mert combnyak törést szenvedett.

Az ügyben megkerestük a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központot (KNYKK ZRt.), akik szintén megerősítették a történteket, az ügyben viszgálatot rendeltek el, amint a részletekről többet megtudunk, természetesen frissítjük írásunkat. A szemtanú beszámolója ennél sokkal részletesebb és hosszabb, talán ez is segít abban, hogy a nyomozás, a tettesek megtalálása minél hamarabb eredményt érjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!