Hírek

2017.01.08. 10:35

A legnagyobb hidegben is tekernek

Velence - Míg a legtöbben a téli sportoknak hódoltak hétvégén a Velencei-tónál, addig ketten nem korcsolyát húztak, hanem tandembiciklire pattantak, hogy folytassák hosszú útjukat.

Buthy Lilla

„A képen Lauren Haines és barátja látható, Birmingham-ből. A fiatalok Zágrábból érkeztek Velencére kerékpárral és kora reggel, a -14 fokban töretlen lelkesedéssel indultak tovább a Balatonhoz. Kitartásuk példaértékű" - tette közzé közösségi oldalán egy velencei apartman tulajdonosa szombat reggel.

A brit Lauren Haines és barátja Zágrábból tekertek Velencére, ahol éjszakára megpihentek Fotó: facebook

Mint megtudtuk, az angol fiatalok csak egyetlen éjszakát töltöttek a Velencei-tó partján, felmelegedtek és megpihentek egy kicsit. Velencéről indultak tovább már kora reggel, hogy teljesítsék a céljukat. Azt, hogy körbetekerjék a Balatont.

- Hirtelen jelentkeztek be, egy órával azelőtt, mielőtt megérkeztek volna. Néztünk is, hogy nincs befűtve a lakás, de gyorsan bekapcsoltuk a konvektort - mondta el a vendéglátó, az apartman tulaja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!