Hírek

2014.09.08. 19:30

Antal Bettina, Székesfehérvár új szépségkirálynője

Egy lány, aki folyton mosolyog, és aki mindennek a jó oldalát nézi. Elképzelni sem tudom, hogy csinálja. Ő Antal Bettina, Székesfehérvár új szépségkirálynője. Ha valaki még az ő közelében is bús, akkor a hiba bizony az ő gépezetében van.

Buthy Lilla

Amolyan szokásos kávészomjas hétköznap délután volt, mikor Bettire vártam. Nagyokat ásítottam, és folyton az órámat bámultam. Majd megjelent kisimultan, vidáman, végtelenül természetesen. Vannak emberek, akiknek egyszerűen jó a közelükben lenni. A beszélgetés ötödik percében arra eszméltem, hogy vigyor ült az arcomra. A csupa báj lány gyakorlatilag egy miniatűr energiabomba.

- Igyekszem ilyen lenni. Mindig felvidítom az embereket, és még akkor is mosolygok, ha rossz kedvem van, vagy idegesebb vagyok. A pozitív embereket szeretem magam körül, én is mindig megkeresem a rossz dolgokban a jót. A boldog ember a legszebb - vallja a pár nap múlva huszonegyedik szülinapját ünneplő szépség.

Bettinát egyre többen megnézik az utcán. Sose tudja, miért. Ilyenkor mindig megpiszkálja az arcát, hátha van rajta valami

Bettina a verseny után Horvátországba indult szerelmével, és még arról is óriási mosollyal mesél, hogy majdnem hajótöröttek lettek, másnap pedig egy fuldokló nőhöz is szerencséjük volt, akit habzó szájjal tettek le melléjük a vízi mentők. Megnyugtat, az asszony túlélte.

A fiatal lány tizenegy évig versenytáncolt. A legszebb gyerekkori emléke, amikor megkapta az első táncos cipellőjét, amit még mindig féltve őriz, bár már kissé ütött-kopott. Nagy szenvedélyét, a suli miatt hagyta abba, no meg azért mert egy fiúpartner mínuszban volt. Bettina anno versenyzett is, többször volt döntős és dobogós, lépte fokozatosan a lépcsőfokokat, egyre szebb és kisebb ruhákban, amiket egyébként mindig saját maga tervezett.

Most iskolába jár, másodéves a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Ha van egy kis szabadideje, szeret a konyhában tevékenykedni. És igen: főz, mos, takarít. Gondoskodó, anyáskodó típus, mindig lesi a párja kívánságát. Apropó szerelem! Barátja egy budapesti 21 éves fiatalember, akivel két éve vannak együtt. Elég kacifántos módon ismerkedtek meg. Az első siófoki találkozásuk után három hónapig nem tudtak egymásról. Talán a sors vezette Betti mutatóujját, amikor rákattintott a közösségi oldal spam mappájára, ahova Krisztián írt neki. Azóta dúl a szerelem.

- Ahogy megkaptam a koronát, és ott ültem a székben, ő rögtön posztolta, hogy az ő asszonykája lett a legszebb. A végén állva tapsolt nekem. Büszke rám, és szerencsére nem féltékeny típus. Boldog vagyok, minden pozitív dolog összejött.

Mint mondja, soha nem állt magához önbizalomhiányosan, úgy indult neki a Fehérvár Szépe Fejér Megyei Hírlap Királynője versenynek, hogy most végre szőke királynője lesz a városnak. Megtörte a sorozatot, sikerült. Ez volt az első szépségversenye, és ezt is félve kezdte el. Félt, mert 160 centi, de azért elég jól alakult. Koronája nem vándorol, most készül a helye a szobájában, ahogy a szalagnak is.

- Még egy kicsit hihetetlen, de már kezdem felfogni, én lettem a győztes. Már határidő naplót kellett vennem, mert nem tudom követni a sok programot. Össze kell egyeztetnem az eddigi életemet a királynői teendőimmel. Felpörgött körülöttem minden, és nagyon élvezem. A párom anyukája viccesen megjegyezte, hogy mi lenne, ha menedzsert fogadnék. De persze azért itt még nem tartunk zárja csak úgy mosolyogva, mint mindig.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!