Hírek

2009.05.19. 02:29

A kis magyar ingatlanmustra

Kisék jelzáloghitelre vásárolták a házat. A Kis magyarázza, aki ilyenre vállalkozott, az tudja, hogy ez nem a vasárnapi leányiskola. Kisék kiszemelt házához megérkezett az ingatlanbecslő, és becsült.

Ármás János

Kis kissé vakarta a fejét a közölt összeg hallatán, aztán némi négyszemközti párbeszédben a becslő és a Kis kisilabizálták, mennyit is lenne ildomos beírni arra az adatlapra. Aztán adatott a nap, amikor a bankban a Kisék aláírhatták a hitelszerződést. Kis ügy ez már, röpke néhány óra. Ám kellett a Kiséknek kis kitérőt tenni: azonnal biztosítást kötni a házra. Diktálták a település nevét, a ház négyzetméterét. Támadt ekkor kis malőr Kisék és az ügyintéző között: a tíz és fél milliós vételár és a számítógép által kidobott adat között akadt egy kis bibi: tizenegy millió forint. A Kis kissé ingerülten kérdezte, ez hogyan lehet, kis szünet után válaszoltak is, mi ezt tudjuk nyújtani. A Kis gondolt egyet kis töprengéssel, és keresett egy kisebb biztosítót a házához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!