Hírek

2014.12.18. 20:28

A jordán királyi családhoz közel álló befektetők újítanák fel a kastélyt

Seregélyes – A jordán királyi családhoz állhatnak közel azok a befektetők, akik felújítanák a kastélyt. Börgönddel is számolnak.

Klecska Ernő

A feol információi szerint az egykor fényes, ma romos állapotban lévő kastély felújítását tervező befektetők királyok és hercegek találkozóhelyévé alakítanák át azt. Értesüléseink szerint a befektető a november 18-án bejegyzett, budapesti székhelyű Pharaon-Alfa Kft., amelynek címe megegyezik a Jordán Hashemita Királyság konzulátusáéval. A cégjegyzék szerint e társaság tulajdonosa az ammani Ammar M. A. Abu Namous – a Bank of Jordan honlapja szerint az úr a pénzintézet egyik igazgatósági tagja –, kézbesítési megbízottja Naffa Zaid Ibrahim Nassar, az ország magyarországi tiszteletbeli konzulja. A fejlesztési elképzelések egyik legfontosabb szempontja a légi közlekedés lehetősége. A jordánokat, tudta meg lapunk, kifejezetten a börgöndi reptér érdekelné.

Előzmény: https://www.feol.hu/seregelyes/luxusszalloda-a-kastelyban-1666950

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!