Hírek

2013.09.04. 13:41

A Jobbik jelölteket választott Fejérben

Fejér megye – Lezárultak a jelölések és a meghallgatások, ezért Árgyelán János megyei elnök bejelentette, megvan a Fejérben induló öt jobbikos egyéni országgyűlési képviselőjelölt.

Tihanyi Tamás

– Nálunk a jelöltek kiválasztása nem egyszemélyes döntés volt,  nem  is egy  szűk kör döntött, hanem  komoly folyamaton kellett átesnie az aspiránsoknak – mondta Árgyelán. –  Miután a települési szervezetek hivatalosan jegyzőkönyvben rögzítették a jelöléseiket, egy, a megyei vezetőkből álló bizottság hallgatott meg minden jelöltet. Ezután egy  országos bizottság mérte fel a továbbjutók történelmi, kulturális, politikatörténeti ismereteit,  kommunikációs készségeit.  A végső döntést az országos elnökség hagyta jóvá. A Jobbiknál csak az lehet képviselőjelölt, aki sikeresen teljesít minden szinten, nincs kivételezés. Azoknak is végig kellett csinálniuk a kiválasztási folyamatot, akik már voltak jelöltek, vagy  jelenleg is országgyűlési, önkormányzati képviselők.

A jelöltek sorban  az öt körzetben: Mező Balázs, Fazakas Attila,  Gáspár Kornél,  Pintér Tamás és Árgyelán János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!