Hírek

2017.08.20. 06:52

Leégett egy bútorüzem Móron

Szombaton késő este Móron kigyulladt egy körülbelül ötszáz négyzetméter alapterületű bútorüzem és a mellette lévő hulladékfa tároló.

Koppán Viktor Dávid

Helyszíni információink szerint a tűzet vélhetően villámcsapás okozta.  A helyszínre először a móri önkormányzati, valamint a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották egy-egy gépjárműfecskendővel. A móri tűzoltóparancsnok kiérkezéskor azonnal emelte  a fokozatot, hiszen akkor már teljes terjedelmében égett a tető és az üzem nagy része. Ezért azonnal riasztották a kisbéri hivatásos tűzoltókat, valamint Székesfehérvárról további fecskendő, a vízszállítót és a magasból mentő létraszert is. Az első kiérkező egységek a még épen maradt épületrészeket védték a tűztől, később a helyszínen dolgozó valamennyi egység, több oldalról, így a létraszerről fentről is több vízsugárral támadta a tüzet. A tűz körülhatárolása és eloltása után még hosszú órákig, hajnalig tartottak az utómunkálatok. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!