Hírek

2017.08.31. 14:41

Kedves, okos kutyusok! Nehéz időkön mentek keresztül, most gazdira várnak!

Egyiküket akasztással fenyegették, másikukat csak úgy kirakták az utcára. Mára mindannyian megmenekültek az utcai élet vagy a bántalmazó családi életből, ám a neheze még hátra van: új otthont, szerető gazdát keresnek, mégpedig az Etyeki Állatmentő Egyesület oltalma alatt!

S. Töttő Rita

Alíz

Alízra egyetlen pár napos babájával együtt találtak rá jóérzésű állatbarátok. Egy apócska, kedves, bújós, egy-két év körüli kutyusról van szó, aki a légynek sem tudna ártani, árulják el róla az Etyeki Állatvédő Egyesület gondozói. Igazi szobakutyus méret, kb. hat kiló ha lehet. Békés, nyugodt, más kutyákkal jó viszonyt ápol.

Kormi

Kormi egy év körüli drótszőrű vizsloid kislány és  olyan gazdit keres, aki tisztában van a vizslák jó és rossz tulajdonságaival, biztosítani tudja számára a mozgást, a nevelést. Az etyekiek szeretnék, hogy átgondoltan, reálisan felmérve a család szabadidejét, energiáját és anyagi lehetőségeit hozza meg döntését a gazdijelölt.

Szonja

Szonját előző gazdája akasztással fenyegette, és csak egy állatbarátnak köszönhető, hogy megmenekült. Pedig semmi agresszió nincs benne. Fiatal, középtermetű, izmos, vízimádó kutya. Olyan gazdit igényel, aki kielégíti mozgás igényét és szeretetéhségét. Más kutyákkal barátságos, de inkább egyedüli kedvencként lenne boldog.

Zelma

Zelma egy egy év körüli kutyalány, aki bekerülésekor meg volt szeppenve még, de napról napra egyre jobban oldódott. Kutyapajtikkal biztonságban érzi magát, új emberekkel szemben kicsit tartózkodó. Kertes házba ajánlják az etyekiek, ahol sok szeretettel veszik majd körül és családtagként élhet.

Tekla

Tekla egy négy hónapos, alig öt kilós kis törpe bombázó. Igazi belevaló csajszi, aki boldogan veti bele magát az élet adta örömökbe. Lakásba való, kertes házba maximum  ki-bejárással, gyerekek, kutyák mellé ajánlják. Csupaszív, tele szeretettel, aki nagyon sok örömet fog okozni a gazdinak.

Lady

Lady egy fiatal, két év körüli igazi kis tündérbogyó. Csendes, megtűr maga körül mindent, elvisel mindenkit. Emberekhez nagyon ragaszkodik, de imádja a kutyapajtik társaságát is. Semmi agresszió, hiszti nincs benne, igazi nyugis leányzó. Árnyékként követi az embert, hűséges, odaadó társa lenne egy idősebb gazdinak is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!