Hírek

2017.07.29. 14:26

Kigyulladt egy parasztház a Sárszentmihályon - Az épület lakhatatlanná vált (Frissítve)

Egy negyvennyolc négyzetméteres, fa és pala tetőszerkezetű, régi típusú parasztház ég teljes egészében a sárszentmihályi Kossuth Lajos utcában.

Koppán Viktor Dávid

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók három vízsugárral már körülhatárolták a lángokat. A főépület melletti épületből két gazpalackot és üzemanyagkannákat hoztak ki, amelyeket nem ért hőhatás. A ház lakója az értékek mentése közben kisebb égési sérüléseket szenvedett, ezért a tűzoltók a mentők értesítését is kérték. A lángok nem terjedtek át a szomszédos lakóépületre.

Egyik olvasónk küldött képet az esetről:

Helyszíni információink szerint: Kora délután Sárszentmihályon a Kossuth utcában egy földszintes lakóházban az ottlakó férfi ételt főzött, közben füvet vágott, és ekkor keletkeztek a lángok. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a helyszínre. Három vízsugárral támadták a lángokat. Az épületből két gázpalackot is kihoztak. A kiérkezett mentők megállapították, hogy a férfi nem sérült.

Az oltási munkálatok több órán keresztül elhúzódtak, nehezítette a tűzoltók munkáját, hogy az épület szerkezete a tűzben annyira megrongálódott, hogy bizonyos részei össze is dőltek. A ház így lakhatatlanná vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!