Hírek

2017.06.12. 17:37

Papírgyűjtés Cecén: nyolc tonnát százhúszan

Cece – Az iskola hagyományos papírgyűjtő akcióját a diákönkormányzat szervezte. Százhúsz gyermek nyolc tonna papírt gyűjtött.

V. Varga József

Kiemelkedőnek nevezhető mind a részvétel, mind az összegyűjtött papír mennyisége. A legszorgalmasabb diákokat sportszerekkel és ajándéktárgyakkal jutalmazták. A legaktívabb osztályok 5–5 ezer forint támogatást nyertek, valamely közösségi rendezvényük megvalósításához.

Tavasszal, két tonnával több papírt gyűjtöttek, mint ősszel Fotó: Szabóné Várady Katalin

A díjazottak a következők voltak, alsó tagozat: 1. Takács Bence 3.b, 2. Pajor Máté 4.a, 3. Szabó Zoltán 1.o., Szalai Róbert 3.a és Baumann Dóra 4.b. Felső tagozat: 1. Balassa Márk 6.a, 2. Lehota Eszter 7.b és Kacz Dzsenifer 7.a, 3. Jákob Kristóf 7.a és Vinklár László 8.b. A legaktívabb osztálynak a 3.b, a 7.a és a 6.b bizonyult. Ajándékot kaptak a 100 kilogramm fölött gyűjtők is.

Amint Sohárné Bali Máriától, a diákönkormányzat munkáját segítő pedagógustól megtudtuk: az őszi és a tavaszi papírgyűjtés bevételéből a gyermeknapi programokat, valamint a következő tanév rendezvényeit, utazásait támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!