Hírek

2017.06.20. 17:38

A polgármester és a takarítónő vette át a díjat Brüsszelben

Brüsszel - - Magyarországot június 20-án délután az Európai Unió fővárosában, az Európai Energiatakarékossági Verseny díjkiosztóján a Fejér megyei település, Pázmánd képviselte.

S. Töttő Rita

Az egy éven át tartó versenyben 13,7 százalékos megtakarításával a pázmándi polgármesteri hivatal bizonyult a legeredményesebbnek hazai szinten, melynek köszönhetően elnyerték a megtiszteltetést a nemzetközi átadón való részvételre.

A kedd délutáni díjátadón, jobb oldalon Virányiné Reichbach Mónika polgármester, valamint mellette szélen Kertész Ferencné Juci Fotó: Pázmándi Önkormányzat

A verseny lebonyolítását a pázmándi polgármester Virányiné Reichenbach Mónika koordinálta, aki tartotta a lelket a kollektívában, a hivatalban elért spórolásért pedig nem más, mint Juci, a takarítónő felelt. A település vezetője éppen ezért jutalmul Jucit vitte a brüsszeli díjátadóra. Virányiné Reichenbach Mónika pedig a díj kapcsán kiemelte: „Ahogy azt a tudós mondja, a szokásokon változtatni nagyon nehéz, de Pázmánd elindult egy fenntarthatóbb energiatudatosabb jövő felé, amit érdemes követni.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!