Hírek

2017.05.21. 07:03

Súlyosan sérült két ember egy balesetben a 8-as főúton

Bicskén, az Apponyi Albert utca és a Kodály Zoltán utca kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget 2017. május 20-án hajnalban egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Toyota típusú személygépkocsival közlekedő 18 éves csabdi lakos haladása során az útkereszteződéshez érve, a közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő Volkswagen típusú személygépjárműnek és összeütközött vele. A baleset következtében a Toyota 18 éves budapesti utasa könnyű sérülést szenvedett.

Közúti közlekedési baleset történt 2017. május 20-án kora délután a 8-as számú főúton, Csór külterületén. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy 44 éves székesfehérvári férfi Nissan típusú személyautóval közlekedett Várpalota irányába, haladása során - eddig tisztázatlan okból - elveszítette uralmát a gépjárműve felett és az úttestről lesodródva, az azt szegélyező vízelvezető árokba csapódott. A baleset során az autó vezetője és utasa is nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedtek.

A balesetek bekövetkezésének körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!