Hírek

2017.04.03. 12:42

Fegyveres rendőrök ellenőrzik a megye ki- és bevezető útjait - rablót keresnek

Talán többen is felfigyeltek ma arra, hogy a megyében található be- és kivezető utaknál fegyveres rendőrök ellenőrzést végeznek.

Laci Patrícia

Információink szerint rablás történt a Fejér megyével határos Komárom-Esztergom megyében, ezért volt szükség az intézkedésre. Az eset kapcsán Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a feladathoz szükséges erőkkel és területi helyeken telepített ellenőrző áteresztő pontokat.

Fotó: Koppán Viktor

Takács József, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre közölte, hogy a megyéjükben történt bűncselekmény kapcsán kérték a Fejér megyei kollégák segítségét.

- Kértük a szomszédos megyékben lévő kollégáktól, hogy a be- és kivezető útvonalakat ellenőrizzék. Fejér megyén kívül érintett Győr-Moson-Sopron megye és Pest megye is - mondta Takács József, aki a nyomozásra tekintettel további részleteket nem mondott el nekünk az üggyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!