Hírek

2017.03.30. 07:44

Nem akart inni, ezért fejszével verték meg a pázmándi férfit

Két fiatal férfi támadt rá ismerősükre. A rendőrök másfél órán belül elfogták őket.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 23 éves velencei és egy 20 éves kápolnásnyéki lakossal szemben, kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a két fiatal, idősebb ismerősük házába 2017. március 29-én este bement, majd beszélgetésük során arra akarták rávenni a sértettet, hogy fogyasszon velük alkoholt.

Miután visszautasította őket, egy régi sérelmet felhozva szóváltásba keveredtek a 60 éves férfival, akire rátámadtak és ököllel, majd egy fejszével bántalmaztak, melynek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt követően a sértett otthonában lévő két darab felsőruházatot magukhoz vettek és távoztak az ingatlanból. A rendőrök a bejelentést követően a megadott személyleírások alapján a két férfit a település határában elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!