Hírek

2017.01.28. 08:38

Kábítószert találtak Adonyban és radiátorokat loptak Sárkeresztúron

Az elmúlt 24 órában történt rendőrségi hírek Fejér megyében.

Adony külterületén lévő gázátemelő állomásnál ellenőrzött a helyi körzeti megbízott egy személygépkocsit és annak két utasát 2017. január 27-én délután. Az intézkedés során a jármű utasterében a rendőr alufóliába csavart zöldszínű kábítószer-gyanús anyagot talált, amire a jármű utasa, egy paksi férfi úgy nyilatkozott, hogy az az övé és nem kábítószer, hanem „koffeinbomba”. A rendőr a férfit mintavételre előállította, a kábítószer-gyanús anyagot lefoglalta. Az ügyben büntetőeljárás indult kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.
Sárkeresztúr, Bem József utcából érkezett bejelentés betörésről, 2017. január 27-én délben a rendőrségre. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy lakatlan ingatlanból radiátorokat tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. A környező utcákban végzett személykutatás eredményeként a Széchenyi utcában az egyenruhások négy személyre lettek figyelmesek, akik egy utánfutóra pakoltak fel talicskájukról fűtőtesteket. A négy férfit előállították a Sárkeresztúri Rendőrőrsre, ahol egy 29 és egy 19 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két férfi vallomásában azzal védekezett, hogy a radiátorokat nem lopták, hanem találták az út szélén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!