Hírek

2017.01.06. 18:55

Elkészült a sétány

Székesfehérvár - Megújult a Tóvárosi sétány és park 56 millió forintból az év végére, apróbb munkálatok majd még lesznek tavasszal.

Laci Patrícia

Helyszínbejárást tartottak tegnap a felújított Tóvárosi sétányon. Az eseményen ott volt Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester és Bozai István városgondnok.

A felújított Tóvárosi sétány 2016 decemberében készült el
Fotó: Molnár Artúr

A sétányt 56 millió forintból újították fel. Az átalakítást tavaly nyáron kezdték meg a városgondnokság munkatársai, a végeredmény 2016 decemberében készült el. A munkálatok keretében felújították a murvás sétányt, kijavították a szegélyeket, kicserélték a vörös murvát. Modern, ledes technológiával világították meg az egész sétányt, a garázssornál pedig új lámpaoszlopokat állítottak fel.

A nem használt sportpályából kutyafuttató lett, a területetet körbekerítették, emellett szemeteseket és padokat is elhelyeztek. Megújult a foci- és kosárlabdapálya is. Sőt, két pingpong asztalt, illetve egy pergolás tűzrakóhelyet is kialakítottak a téren. A park és a sétány területén 1690 darab sövényt és cserjét, illetve 10 darab fát ültettek. A sétányt tavasszal füvesíteni is fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!