Hírek

2016.12.16. 09:52

Új modellt dolgoztak ki

Székesfehérvár - Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága nemzeti díjasnak minősítette az Echo Network Zrt. és a Kodolányi János Főiskola partnerségében kifejlesztett Kooperatív Akadémia nevű innovatív képzési modellt.

A részleteket csütörtökön sajtótájékoztatón ismertette Domokos Tamás, az Echo Network Zrt. vezérigazgatója és Lőrinczné Bencze Edit, a Kodolányi János Főiskola Humánfejlesztési Tanulmányok Tanszék tanszékvezetője a Fehérvári Civil Központban.

Az Echo Nonprofit Network a fenntarthatóság érdekében integrált hálózatba szervezte több nonprofit szolgáltatását, majd a Kodolányi főiskolával közösen olyan képzési modellt tervezett, mely igazodva a területi hálózati társadalmi szolgáltatásokhoz integrálja a duális képzést, a munkahelyi mentor szerepkört, a meglévő munkavállalók és segítők önképzését, az induló szolgáltató projektek célorientált továbbképzését egy kooperatív akadémia modellbe.

Az nonprofit hálózat és a főiskola hazai és nemzetközi viszonylatban is innovatív kooperatív együttműködési formája a legkorszerűbb válasz az állami, piaci és nonprofit humán szolgáltatások munkaerő-piaci kihívására - hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!