Hírek

2016.12.28. 20:33

Mutatjuk, hol számítson forgalomkorlátozásra szilveszterkor!

Székesfehérvár - Forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Városi szilveszter rendezvényeihez kapcsolódóan december 31-én és január 1-jén.

FMH-információ

Ez érinti egyes helyi és helyközi autóbuszok közlekedését is, a járművek terelőúton fognak közlekedni. Székesfehérvár a Hotel Magyar Király előtti téren, a Zichy színpadon rendezett koncertekkel búcsúztatja az óévet és köszönti az új esztendőt. A rendezvény kapcsán forgalomkorlátozásokat vezetnek be, melyek érintik az autók és a buszok közlekedését is.

December 31-én 6 órától január 1-jén 10 óráig teljes szélességében lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát. A Zichy liget 1-9. szám közötti útszakasz kétirányú zsákutca lesz a Mészöly Géza utca - Malom utca csomópont irányából. A helyi és helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon, a Dózsa György úton és a Mészöly Géza utcán közlekednek az év utolsó napján, üzemkezdettől január 1-jén 10 óráig. A helyi buszjáratok a terelőúton lévő megállóhelyeket igénybe veszik, továbbá ideiglenes megállóhelyet jelölnek ki a Mészöly Géza utcán, az Ybl rendelő előtti útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!