Hírek

2016.10.19. 15:53

Mutogatós "bácsit" fogtak a városban

Több olvasónk jelezte, hogy a város több pontján is szatír mutogatta magát. Utánajártunk, elfogták-e már a szeméremsértőt, vagy a szeméremsértőket.

Buthy Lilla

A feol.hu természetesen megkérdezte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, válaszukban azt írták, az elmúlt egy hónapban öt esetben tettek feljelentést szeméremsértés miatt.

Az egyik olvasónk azt írta, ő szeptemberben a Bregyó-közben lett figyelmes egy férfire, aki a sportcentrum közelében mutogatta és fogdosta a nemi szervét. Egy másik forrásunk szerint egy férfi a Gyümölcs utcában, lányoktól kért útbaigazítást, miközben magához nyúlt, de úgy tudjuk, a Salétrom utcából is érkezett feljelentés a rendőrségre hasonló eset miatt, ahol egy 14 éves lány volt a mutogatós szatír áldozata.

- Székesfehérváron az elmúlt egy hónapban három büntetőeljárás indult ismeretlen tettes ellen szeméremsértés vétség gyanúja miatt. A három büntetőeljárásban összesen öt esetet vizsgálnak a fehérvári nyomozók. Az egyik büntetőeljárásban kollégáink egy 27 éves székesfehérvári férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A másik két büntetőeljárásban vizsgálják a rendőrök annak lehetőségét, hogy az elkövető egy és ugyanaz a személy-e - írta válaszában a rendőrség sajtóosztálya.

A megalapozott gyanú szerint - tudta meg a feol.hu - a rendőrkézre került 27 éves férfi volt az, aki a Bregyó-közben mutogatta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!