Hírek

2015.09.08. 07:17

Laptopot lopott a munkahelyéről, de lebukott

Hordozható számítógépet tulajdonított el munkahelyéről az a férfi, akivel szemben a székesfehérvári rendőrök vádemelést javasolnak.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Imre székesfehérvári lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a 35 éves elkövető munkahelyéről, egy székesfehérvári nagyáruházból tulajdonított el július 16-án hajnalban egy laptopot, majd azt a mosdóban az álmennyezet fölé rejtette. A férfi később a lopott műszaki cikket ruházata alatt az üzlet területéről kivitte, majd otthonába szállította.

A bejelentést követően a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Imrét előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!