Hírek

2015.08.13. 16:55

Nekiment a busz a vadonatúj mentőautónak

Székesfehérvár - Egy vadonatúj mentőautóba hajtott bele egy helyközi járatos busz csütörtök délután a Zichy-ligetnél.

Koppán Viktor

Fotók: Koppán Viktor

Két napja, a rendezvények miatti forgalomterelés óta káoszos a forgalom a Zichy-liget bíróság felőli végénél. Kevéssel hat óra előtt a Székesfehérvárról Bakonycsernyére közlekedő busz óvatlanul hajtott ki a Móri útra, és nekiment egy Mórról a fehérvári kórházba igyekvő, de megkülönböztető jelzéseit nem használó mentőautóba. "A balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt, az intézkedő rendőrök megbírságolták a figyelmetlen buszsofőrt" - tájékoztatott érdeklődésünkre Horváth Diána zászlós, a Fejér megyei főkapitányság kommunikációs referense. Úgy tudjuk, a mentőautó az a légkondicionált új autó, amit nemrégiben kaptak a móri mentők, akiknek egy ideig nélkülözniük kell ezt a korszerűen felszerelt járművet. Információink szerint a betegkísérő az ütközés előtti pillanatban lehajolt valamiért, így úszta meg sérülés nélkül a balesetet, aminek során behorpadt a mentőautó oldala és berobbant az oldalüveg. A busz eleje is megsérült, viszont a legnagyobb szerencse, hogy a beteget szállító mentőben és a buszon is mindenki sértetlenül megúszta a balesetet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!