Hírek

2015.08.14. 12:41

Ki legyen idén a királynő? Hétfő éjfélig még szavazhatnak a Fehérvár Szépe verseny lányaira

Mind tudjuk, hogy a szépség relatív, az ízlés, a divat, a személyes tapasztalatok határozzák meg, ki, mit tart gyönyörűnek.

Sebestyén Lilla

Azonban közel harminc lány közül kikerülni elsőként ott, ahol az alkat mellett a kisugárzás, a kommunikációs képességek és az intelligencia is sokat nyom a latban, már nem csak a gusztuson múlik.

A Fehérvár Szépe versenyzői most fellélegezhetnek, de csak pár napra: jövőhét kedden egy divatbemutatón kell bizonyítaniuk
Fotó: Koppán Viktor

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője idei versenye június 25-én kezdődött el egy jó hangulatú, mégis kemény előválogatóval, ahol a zsűri döntése alapján lassan kirajzolódott a szépség tizennyolc arca. Mind mások, különlegesek, azonban mindössze három hetük van arra, hogy ezt bebizonyítsák. Felkészülés egy része persze még hátra van, a lányok utóbbi napjai így sem teltek eseménytelenül: augusztus 3-án falmászással izmaikat, bizalomjátékokkal pedig csapatukat erősítették. Már ekkor kiderült, milyen fogékonyak és érdeklődőek a jelöltek. Rétimajorban tett látogatásukon pedig nem csak arra volt lehetőségük, hogy jobban megismerjék egymást, de saját személyiségük bugyrait is felfedezhették. Volt részük katonai és tűzoltós kiképzésben is az utóbbi napokban a Vörösmarty Színházban rendezett, augusztus 22-i gálára is elkezdtek gyakorolni.

Persze, az örömbe egy kis üröm is vegyült: az egyik szépségkirálynő jelölttől, Kovács Alexandrától búcsúznunk kellett, mivel neki egy szerencsétlen balesetben eltört a karja. Viszont, gyógyír a sebre, hogy nem kétséges: jövőre újra indul!

A bennmaradt tizenhét lánynak, viszont száz százalékosan kellett teljesítenie, annál is inkább, mert kettőjüktől akiket a zsűri a leggyengébbnek ítélt a háziversenyen búcsúzni kellett.

A döntés ellőtt persze bizonyíthattak a lányok:

Az első házi versenyre egy, a saját életükről készített Fejér Megyei Hírlap címlapjára hajazó oldalt kellett összeállítaniuk, amit szerkesztőségünk berkeiben mutattak be a zsűrinek.

Elnézve az alkotásokat látszik, a szépségek nem vették félvállról a feladatot, és nem csak küllemre érdemesek ezek az oldalak.

Ha beleolvas az ember, elveszhet a megannyi élmény között, amit próbáltak velünk megosztani oly módon, ahogy mi is szólunk olvasók tízezreihez naponta.

A második megmérettetésen pedig előadásokat hallhattunk a lányok tolmácsolásában a szerelemről, szingliségről, házasságról no és persze a divatról.

Egy biztos: sem két ugyanolyan előadást, sem két ugyanolyan oldalt nem találni, de még hasonlót sem igazán, ami bizonyítja: a lányaink pont oly színesek, mint maga a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!