Hírek

2015.08.06. 17:26

Egy tüzes nap a szépségekkel

Székesfehérvár – Egy igazán tüzes, forró nappal folytatódott a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny tizenhét kiválasztottjának a felkészítése, csapatépítése.

Buthy Lilla

A Fehérvári Tűzoltó Egyesület látta vendégül a honvéd egyenruha után tűzoltógúnyát öltő szépségeinket csütörtökön. A lányoknak az önkéntes tűzoltók generáltak izzasztó helyzeteket: az óriási lánggal égő olajhoz sem féltek odaállni a tömlőjükkel. Egy kis rutinos támogatással persze.

Horváth László, Baksa János és Koppán Viktor segítségével kóstoltak bele a lányok a tűzoltásba
Fotó: Molnár Artúr

A Fehérvári Tűzoltó Egyesület által működtetett tűzőrségen kóstoltak bele a tűzoltólétbe az ifjú szépségek. Megismerkedtek a tűzoltóeszközökkel, légzőkészülékekkel, aztán tűzoltócsapot szereltek és még tömlőt is gurítottak. Öltözködni mindannyian nagyon szeretnek, most is vidáman vették magukra a tűzoltók védőfelszereléseit, a sisakot és kesztyűt. Ám hamar rá kellett jönniük, hogy ez a ruházat bizony nem divatos, de legalább nehéz és meleg, főleg a hőségriadó kellős közepén. Nem is a szépség volt az elsődleges cél, inkább a biztonságuk, most nem a kifutóra öltöztek fel, hanem egy tálca forró olajhoz. Ennek ellenére élvezték az izzasztó kalandot. Az önkéntes tűzoltók, Németi László, Baksa János, Szabó József és Koppán Viktor szerint mind a tizenhét lány nagyon bátran viselkedett, gondolkodás nélkül odaálltak, amikor porral oltóval kellett eloltaniuk az óriási lánggal égő olajat. Végül stílusosan, szirénázó tűzoltóautóval hagyták el a helyszínt.

 

Szavazzon a szépségekre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!