Hírek

2015.08.17. 07:33

Baleset és vihar - Tűzoltó beavatkozások Fejér megyében

Balesetekhez és szabadban keletkezett tűzhöz riasztották a tűzoltókat augusztus 16-án, vasárnap Fejér megyében. Az éjszakai vihar miatt egy alkalommal kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk. A megyeszékhelyen az erős szél részben leszakította a Gánts Pál utcai társasház korábban megrongálódott tetőszerkezetének fóliaborítását.

Tetejére borult egy személygépkocsi a 811-es főút pátkai elágazójának közelében vasárnap kora reggel. A műszaki mentéshez Székesfehérvárról érkező hivatásos tűzoltók kerekeire állították az autót és áramtalanították. A balesetben hárman sérültek meg.

Délben az M7-es autópályán ütközött össze két személygépkocsi Velence térségében. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították, és a forgalom továbbhaladása érdekében félrehúzták a járműveket a pályáról. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Felborult egy személygépkocsi vasárnap délután a 62-es főúton. A Seregélyest elkerülő szakaszon az autó letért az útról, és az árkon túl a tetejére borult. Az autóban a sofőr egyedül utazott, őt a mentők kórházba szállították. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet.

Bozótos gyulladt ki vasárnap kora délután az M1-es autópálya mellett, Bicske térségében. A lángokat a bicskei önkormányzati tűzoltók fékezték meg, gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a közeli kukoricásra nem terjedt át. A sztráda mellett körülbelül ötszáz méter hosszan, tizenöt méter szélesen égett le az aljnövényzet.

Beloianniszban három négyzetméteren kerti hulladék égett. A közelben senki sem tartózkodott. A tüzet a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói eloltották.

Beázott egy társasház teteje a felhőszakadásban vasárnap éjjel Székesfehérváron. A Gánts Pál utcai épület tetőszerkezetének egy részét még július elején szakította le a szél. A teljes helyreállításig a födémet ideiglenesen fóliával fedték le, amelynek egy részét az éjszakai vihar letépte. Az esővíz ezért leszivárgott a lakásokba. A közös képviselőtől kapott fóliával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a beázó területet ismét letakarták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!