Hírek

2015.06.03. 06:19

Hintó borult fel Csákvár közelében, két súlyos sérült (frissítve)

Négyen estek le egy felborult lovas fogatról június 2-án, kedden késő délután Csákvár és Oroszlány között, egy bekötőúton. Ketten a hintó alá szorultak.

Fotó: Major István tűzoltó főtörzsőrmester, székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a sérültek ellátásában segítettek, a kiérkezésük előtt a fogat alá esett két embert már kiemelték. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a hintón ülők közül ketten súlyos, ketten – köztük egy kislány – könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A balesetben a lónak nem esett baja, az állatot a közeli gazdaságba vezették vissza.

A rendőrség információi szerint Csákvár külterületén egy 38 éves nő egy lovaskocsit hajtott kedd délután, amikor a kocsit húzó ló megbokrosodott és vezetője nem tudott úrrá lenni vágtáján, aminek következtében a 8119-es számú útra merőlegesen ráhajtva felborult. A lovaskocsi vezetője – aki nem rendelkezett hajtási engedéllyel - és három utasa megsérült a baleset során. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!