Hírek

2014.07.31. 10:45

Fehérvár Szépe: Szabó Viktória

Szabó Viktória igazán vidám és kedves lány. Tizennyolc éves és jelenleg a Ciszterci Szent István Gimnázium végzős tanulója. Jövőre szeretne egyetemre menni és pszichológiát tanulni, mint mondja: élvezi, ha tanácsaival segíthet az embereken.

A szőke hajú, kék szemű versenyző a legtöbb idejét imádott lovával, Rektorral tölti. Mindennap kijár hozzá Dinnyésre etetni, gondozni és természetesen lovagolni rajta, így általában nem is jut ideje másra. Bár most, hogy nincs iskola, kicsit könnyebb a dolga, de így is mindig rohan valahová. Amikor megkérdezem, mire vágyik a legjobban, nevetve feleli: Unalomra.

A szépségversenyre való jelentkezésre egy volt résztvevő bíztatta. De mint mondja: ő is kacérkodott már a gondolattal. Szeretne minnél több embert megismerni, élményeket gyűjteni, mielőtt még elkezdene lovasversenyekre járni, akkor már biztos nem lesz idő a szórakozásra. A 166 cm magas királynő jelölt 56 kilogramm jelenleg. Méretei: mellbősége 85, derékbősége 70, csípőbősége pedig 82 centiméter.

Ha ön szerint Szabó Viktória a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

Szerdától, július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!