Hírek

2014.07.21. 08:47

Fehérvár Szépe 2014 szavazás

Szavazni augusztus 21-én éjfélig lehet.

1. Antal Bettina
kattintson a képre vagy ide

1. Antal Bettina 1993-ban született, jelenleg Budapesten lakik, ott folytatja tanulmányait. Családja a megyeszékhelyhez közeli Szabadbattyánban él. A királynőjelölt tavaly végzett a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnáziumban, most a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán tanul nemzetközi szállítmányozást és logisztikát.

A főiskola mellett hostessként dolgozik, hogy budapesti életét finanszírozhassa. Emiatt kevesebb a szabadideje, de ha mégis van ideje hazamenni, akkor a kutyájával játszik, vagy a barátaival tölti az idejét. Emellett imád sportolni, legfőképp táncolni.
A versenyre azért jelentkezett, hogy kipróbálja magát, ugyanis még soha nem vett részt ilyen megmérettetésen. A 160 centi magas, 40 kilós szépség reméli, hogy ez a pár hét jó „önbizalomtunning” lesz,  és sok új kapcsolatra tehet majd szert. Elsősorban élménynek fogja fel a versenyt, egy nagyszerű lehetőségnek. Bettina csípőbősége 78, mellbőség pedig 75 centiméter.

2. Farkas Lotti
kattintson a képre vagy ide

2. Farkas Lotti 1993-ban született Székesfehérváron, és azóta is itt él. Tanulmányait a Munkácsy Mihály Általános Iskolában kezdte, környezetvédelmi tagozatra járt. Ezután az Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumba járt, belügyi-rendvédelmi szakra, majd 2011-ben sikeresen leérettségizett.

A szőke, kék szemű lány óvodás kora óta nyomozónak készült, de az élet mást hozott, amit a mai napig nem bánt meg. 2013 óta fodrászként dolgozik. Imádja a munkáját, mert minden egyes haj egy új kihívás, és szereti látni az emberek elégedett mosolyát. A sportlövészettel nyolc éve foglalkozik, apukája versenyszerűen lő, így ebben nőtt fel. Szereti az egészséges ételeket, és amióta életmódot váltott, sokkal jobban érzi magát. Fittebb és több energiája van mindenre. Rajong az állatokért, van egy yorkshire terrier kutyusa, akit Zsepinek hívnak. Sok önkéntes munkában vesz részt, többek között a Herosz Állatotthonban is segítséget nyújt.
Lotti 169 centi magas, és 57 kiló. Mellbősége 90,
csípője 70, dereka 85 centiméter.


3. Gillányi Eszter
kattintson a képre vagy ide

3. A tizennyolc éves Gillányi Eszter álma, hogy Svájcban éljen, unokatestvére közelében és gyermekekkel foglalkozzon. Erre a vágyára koncentrált akkor is, amikor jelentkezett egy kisgyermekgondozó, nevelő szakra.
A Csóri lány szüleivel, húgával él együtt, négy házi kedvenc társaságában. Nagyon szeret zenét hallgatni, divatlapokat olvasni, és rejtvényt fejteni. Ha teheti családjával vagy imádott kutyáival és macskáival tölti az időt.
A szőke hajú, zöld szemű királynő jelölt őszintének, kitartónak és türelmesnek tartja magát és büszke rá, hogy csapatban, a többiekkel együttműködve is képes dolgozni.

Kérdésünkre: mi az, amit mindennél jobban ki szeretne próbálni, elmondta: leginkább a vízi ejtőernyőzés izgatja a fantáziáját.
A versenyre kíváncsiságból jelentkezett, és mert ki szeretném próbálni magát ezen a területen, illetve szeretné növelni az önbizalmát. Eszter súlya 46 kg, magassága pedig 165 centiméter. Méretei: mellbősége 79, derékbősége 60, csípőbősége 78 centiméter.

4. Hátas Eszter
kattintson a képre vagy ide

4. Hátas Eszter tizenhét éves, székesfehérvári lány, aki már gyermekkora óta szereti az állatokat és minden vágya, hogy legyen egy kiskutyája.

Már volt alkalma belekóstolni a szépségipar nyújtotta lehetőségekbe, modellkedett egy darabig.
Hobbija a műköröm építés, és a jövőben ezzel is szeretné keresni a kenyerét. A szőke hajú, barna szemű királynő jelölt nemrég szerezte meg a jogosítványát és most minden alkalmat megragad, hogy vezethessen és több rutint szerezzen.
Imád főzni, kedvencei a magyaros, fűszeres ételek.

Jelenleg az Árpád Szakképző Iskola rendészeti szakán tanul, a jövőben pedig le szeretné tenni a középfokú nyelvvizsgát angolból, majd később németből is. Tanulmányait felsőfokon is folytatni akarja. Kérdésünkre, hogy ki bíztatta, hogy beadja a jelentkezését a szépségversenyre, elmondta: már az előző években is szeretett volna jelentkezni, de úgy érzi, most jött el a megfelelő alkalom.
Eszter 44 kg és 164 cm magas. Méretei: mellbősége 80, derékbősége 60, csípőbősége pedig 85 centiméter.

5. Kalló Jennifer
kattintson a képre vagy ide

5. A szőke hajú, zöld szemű Kalló Jennifer 1994. december 2-án született Székesfehérváron. Jelenleg a megyeszékhelyhez közeli Lepsényben lakik családjával. Most érettségizett az Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban, szeptembertől pedig újságírást fog tanulni.

Nem akart mindig újságíró lenni, igazából színésznőként képzeli az életét, és jelentkezni is fog a Színművészeti Egyetemre amint, lehetséges. A hobbija többek között a snowboardozás és a rúdtánc, amivel nem is olyan rég kezdett komolyabban foglalkozni. Kihívásnak tarja, ami ugyanakkor nőies és csábos sport.

A 162 centi magas, 50 kilogrammos ifjú hölgy szívesen jár fotózásokra, nagyon jól érzi magát a kamera előtt. 2013-ban még egy modelltréninget is elvégzett.

Azért jelentkezett a versenyre, mert ezt a világot érzi leginkább a magáénak. Nagyon örülne, ha hozzá kerülne a korona, mert ezzel egy gyermekkori nagy álma válna valóra. Jennifer derékmérete 67, csípője 90, mellbősége pedig 75 centiméter.

6. Kolompár Klaudia Vivien
kattintson a képre vagy ide

6. A 20 éves Kolompár Klaudia Vivien a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában szerzett szakmát, jövőre érettségizik. Egyetemen szeretne továbbtanulni.

A 48 kilós, 168 centi magas királynőjelölt szabadidejében kozmetikumokat vásárolgat, és minden létező szépségpraktikát próbál elsajátítani. Nem tanulta, de nagyon ügyesen sminkel. Hostessként dolgozik és modellkedik is. Már több szépségversenyen és fotózáson is részt vett.

A versenyre azért jelentkezett, hogy minél több lehetőség nyíljon meg előtte. Régóta figyelemmel kíséri a versenyt, és idén végre kellő bátorságot gyűjtött ahhoz, hogy próbára tegye magát. Szeretné, ha családja büszke lenne rá, és titkon arról álmodozik, hogy az ő fejére kerül a győzelmet jelentő királynői korona.

– Mióta az eszemet tudom modell akarok lenni. Voltak már próbálkozásaim, kisebb-nagyobb sikerekkel, de most mindent meg fogok tenni a cél érdekében – mondja a barna hajú, barna szemű szépség, akinek dereka 60, csípője 88, mellbősége pedig 85 centi.

7. Koroknay Anna Fanni
kattintson a képre vagy ide

7. A húszéves Koroknay Anna Fanni igazán életvidám, nyitott, bevállalós lány, múltja pedig sokszínű és érdekes.

1994-ben született Szegeden, gyermekszínészként játszott a Vörösmarty Színház Legyetek jók ha tudtok című előadásában és táncolt Szurdi Miklós Színtársulatának Aida című darabjában. Jelenleg a Szegedi Tudományi Egyetem Bölcsészet Tudományi Karának Angilisztika szakán tanul tovább.

A szőkés-barna hajú, melegzöld szemű királynőjelölt középszinten beszél olaszul és versenyszerűen sakkozott a MÁV-Előre SE. csapatában, most pedig hobbija ez a fajta agytorna. Szabadidejében sportol, bulizik, olvas, és persze követi a divatot, de nem éri be ennyivel, vallja: fő a nyitottság. Így aztán minden izgalmas lehetőségre, kalandra feni a fogát.

Minden vágya, hogy egyszer beutazhassa a világot barátai társaságában. Mottója: Aki nem nyer, az nem mer!
Fanni 178 centiméter magas és 65 kilogramm.  Koroknay Fanni méretei: derékbőség 70, csípőbőség: 85, mellbőség:90 cm.

8. Kovács Loretta
kattintson a képre vagy ide

8. A 17 éves Kovács Loretta Merseváton él családjával. A fiatal szépség tanulmányait a Bobai Napsugár Általános Iskolában kezdte, majd Szombathelyen a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép Iskolában folytatta. Miután megszerezte az érettségit, szeretne tovább tanulni kereskedelmi ügyintéző- értékesítőként.

A gesztenyebarna hajú, kék szemű lány imád pózolni, már kisgyerek korában elvégzett egy modell tanfolyamot, amiről oklevelet is kapott. Komolyabban két éve modellkedik, már készültek róla divatfotók és naptárfotózáson is rész vett. Ha épp nem a kamera előtt áll, akkor sportol. Pár évvel ezelőtt versenyszerűen futott, sikeres eredményeket ért el. Ezután úgy gondolta, kipróbálja magát a szépségversenyek világában, ezért jelentkezett a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. Ha az ő fejére kerülne a korona, akkor az nagyon megdobná az önbizalmát, de már annak is örül ,hogy bekerült a döntős lányok sorába.
Loretta 158 centiméter magas, 48 kiló. Mellbősége 83,5, derékbősége 74 és csípőbősége 83 centiméter.

9. Molnár Gabriella
kattintson a képre vagy ide

9. Molnár Gabriella 1993-ban született Fehérváron és jelenleg is itt él párjával.
Egy szakmunkásképzőben műszaki cikk eladói végzettséget szerzett, majd még három évig tanult, hogy megszerezze az érettségit. A jövőben is szeretne előrébb menetelni kereskedelem-marketing szakon.

Érdekli a reklám világa, szívesen kipróbálná magát szervezői szerepben, illetve a számítógépes ismereteit is szeretné kamatoztatni. Szabadidejében szeret sütni, főzni, kerékpározni és kirándulni. Régen akrobatikus rock and roll-t táncolt, egyik nagy álma, hogy kipróbálja a tandem ugrást. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne sok tapasztalatot gyűjteni, új embereket megismerni.
A sötétbarna hajú lány különlegessége, hogy szemei alap kékjét az egyik oldalon egy kis barna szín bolondítja.

Megbízható, céltudatos és visszafogott lánynak tartja magát, és vallja: amit igazán szeretne, azt meg is valósítja.
Gabriella 165 cm magas és 49 kilogramm: Méretei: mellbőség 80, derék 63, a csípője pedig 92 cm széles.

10. Németh Fanni
kattintson a képre vagy ide

10. Németh Fanni 1996-ban született Dunaújvárosban és azóta is ott él szüleivel. A középiskolát azonban itt, Fehérváron végezte először a Tóparti gimnáziumban, majd a Hermann László zeneiskolában.  A fekete hajú, kékszemű szépség egész életét átitatja a zene, így nem csoda: opera énekesnek készül. Mindeközben a fotómodell szakma felé is kancsingat, úgy hiszi, a szépségverseny ehhez egy jó alap lehet. Másrészt kihívásnak és remek tapasztalat szerzési lehetőségnek tartja a versenyt. Kérdésemre, mennyire veszi komolyan a megmérettetést, sietve válaszolja: amibe belevág, azt általában szívvel, az összes erejét bele adva viszi végig, így nem várhatunk tőle lustálkodást. Fanni egyébként szabadideje nagy részét barátaival tölti, vagy biciklizik. Imád utazni, gyakran jár fel a fővárosba is meglátogatni az ismerőseit. Mint mondja: nincs sok fölös ideje, de akkor is énekórákra jár, vagy zongorázik. Fanni 175 cm magas és 48 kg. Németh Fanni méretei: csípő: 88 cm, derék: 67 cm, mell: 85 cm.

11. Németh Zsuzsanna
kattintson a képre vagy ide

11. Németh Zsuzsanna 1995-ben született, most Fehérváron él szüleivel. Jelenleg a Kodolányi János középiskola diákja, szeptembertől kezdődik az utolsó éve.

Mint mondja: a pályaválasztás számára nem lesz gond, már most tudja, hogy az egészségügyben szeretne elhelyezkedni. A gyógytornászi hivatás vonzza leginkább.

A szőkés-barna hajú, barna szemű lány rengeteget sportol, kerékpározik, fut, és fél éve egy egészen új, úgynevezett crossfit edzésbe is belevágott. A jövőben erre szánna egy kicsivel több időt. A rengeteg teendő mellett, azért figyel rá, hogy családjával, párjával és kedvenceivel is sok időt töltsön.

A szépségversenyre azért jelentkezett, hogy tapasztalatot, barátokat szerezzen, élményekkel gazdagodjon, és ígéri: maximálisan próbál minden feladat során helytállni.

Céltudatos, nyitott, de egy kicsit önfejű – így jellemzi magát, a királynőjelölt, Zsuzsanna, aki 175 cm magas és 62 kilogramm.
Mellbősége 88, derékbősége 65, csípőbősége pedig 96 centiméter.

12. Peresztegi Nagy Zsófia
kattintson a képre vagy ide

12. Peresztegi Nagy Zsófia 1997-ben született Székesfehérváron. A fiatal szépség már most jól beszél angolul, ami nem is csoda, hiszen jelenleg a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulója. Jogi pályára készül, de a sportpszichológia is érdekli. Szerencsére még van ideje eldönteni, mi lesz, ha „nagy” lesz. A 173 centi magas, 65 kilós lány a tanulás mellett versenyszerűen sportol, ez teszi ki a legtöbb idejét. Tíz éve szinkronkorcsolyázik, már több rangos nemzetközi és országos versenyen ért el a csapatával érmet érő helyezést:

– Nem csupán a sportban, az élet minden területén szeretek csapatban dolgozni. Én vagyok az iskolai diákönkormányzat elnöke, és tagja vagyok a városi diákönkormányzatnak is – mondja a barna hajú, kék szemű Zsófi, akinek derékmérete 70, csípőmérete 98, mellbősége 93 centiméter.

Mindig is vonzotta a modellkedés, először a 2014-es székesfehérvári esküvő kiállításon próbálhatta ki magát ebben a világban. Egy esküvői ruhaszalon kereste meg azzal, hogy mutassa be a ruháikat.


13. Pudelka Nóra
kattintson a képre vagy ide

13. Pudelka Nóra 1996. szeptember 9-én született, Székesfehérváron, jelenleg isa megyeszékhelyen él szüleivel és két nővérével. Általános iskolás a Táncsicsban és a Munkácsy Mihály Általános Iskolában volt.

Jelenleg a Belvárosi I. István Középiskola Hunyadi Mátyás Tagintézményében tanul ötéves nyelvi előkészítős ügyvitel szakon. Két év múlva érettségizik,  és mindenképp folytatni szeretné a tanulmányait.

A szőke hajú, barna szemű fiatal leányzót leginkább a rendőri pálya és a pszichológia szak érdekli, de még van ideje eldönteni, hogy melyik felsőfokú intézménybe adja be a jelentkezési lapokat. A vakációt is tevékenyen tölti, egész nyáron a Vörösmarty cukrászdában dolgozik. Ha épp van egy kis szabadideje, a barátaival van és rendszeresen sportol, táncolni szeret a legjobban. A 162 centiméter magas és 45 kilós Nóra azért jelentkezett a versenyre hogy megmérettesse magát és új tapasztalatokra és kapcsolatokra tegyen szert. A királynőjelölt derékmérete 66, csípője 81, mellbősége 75 centiméter.

14. Sipos Ágnes Katalin
kattintson a képre vagy ide

14. Sipos Ágnes Katalin nem rég érettségizett a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, a sikeres vizsga óta pedig a vendéglátásban vállalt munkát, de mint mondja: ez csak ideiglenes. A tizenkilenc éves, szőke, kék szemű királynő jelölt a jövőben szeretne pedagógiát tanulni és beteg gyerekekkel foglalkozni. De még előtte, pár hónapot, esetleg évet Németországban fog tölteni barátjával, ahol elsődleges célja, hogy megtanulja a nyelvet.

Szabadidejében konditerembe jár és fut, ha az idő engedi, illetve szerelmével van. Meséli: a kapcsolatuk hét hónapja tart, és nagyon úgy néz ki, hogy minden akadályt legyőz.

A kedves, optimista és ambíciózus szépség , azonban nem találja meg elsőre mindenkivel a hangot, mint mondja: elég nehezen szerez barátnőnek.

A versenyre azért jelentkezett, hogy társaságba, csapatban legyen és új ismeretségeket kössön.
Ágnes 160 centiméter és 54 kilogramm. Méretei: mellbősége 95, derékbősége 96, csípőbősége pedig 81 centiméter.

15. Szabó Viktória
kattintson a képre vagy ide

15. Szabó Viktória egy igazán vidám és kedves lány. Tizennyolc éves és jelenleg a Ciszterci Szent István Gimnázium végzős tanulója. Jövőre szeretne egyetemre menni és pszichológiát tanulni, mint mondja: élvezi, ha tanácsaival segíthet az embereken.
A szőke hajú, kék szemű versenyző a legtöbb idejét imádott lovával, Rektorral tölti. Mindennap kijár hozzá Dinnyésre etetni, gondozni és természetesen lovagolni rajta, így általában nem is jut ideje másra. Bár most, hogy nincs iskola, kicsit könnyebb a dolga, de így is mindig rohan valahová. Amikor megkérdezem, mire vágyik a legjobban, nevetve feleli: Unalomra.

A szépségversenyre való jelentkezésre egy volt résztvevő biztatta. De mint mondja: ő is kacérkodott már a gondolattal. Szeretne minél több embert megismerni, élményeket gyűjteni, mielőtt még elkezdene lovasversenyekre járni, akkor már biztos nem lesz idő a szórakozásra.

A 166 cm magas királynő jelölt 56 kilogramm. Méretei: mellbősége 85, derékbősége 70, csípőbősége pedig 82 centiméter.

16. Tóth Anikó
kattintson a képre vagy ide

16. A 18 éves Tóth Anikó a Kosztolányi Dezső Gimnázium tizenegyedik osztályos tanulója. Jelenleg Válon lakik. Érettségi után OKJ képzésre megy és esküvőszervező szeretne lenni. Szabadidejét szívesen tölti állatok körében, leginkább a macskákat kedveli. Nagyon szeret sütni, különösen az édes sütemények elkészítésében jeleskedik. Imád sportolni, legfőképp futni, mert ezzel maximálisan ki tud kapcsolódni.

A 168 centiméter magas, 55 kilós lány figyelmes és kitartó személyiségnek tartja magát. Él -hal a divatért és mindenért, ami azzal kapcsolatos. Baráti köre gyakran fordul hozzá öltözködési tanácsokért.

– Modellkedés terén még nincs tapasztalatom, emiatt ez a verseny egy óriási kihívás a számomra. Érdekel a fotózás, bár profi fotó még nem készült rólam ezért is szeretném kipróbálni magam. Kíváncsi vagyok mire vagyok képes, milyen az állóképességem, és hogy állom meg a helyem egy versenyhelyzetben – mondja a a barna hajú, barna szemű királynőjelölt. Derékbősége 69, csípője 88, mellbősége 81,5 centi.

17. Váger Krisztina
kattintson a képre vagy ide

17. A székesfehérvári Váger Krisztina 1995-ben született. A fehérvári Bugát Pál Tagintézményben végezte középfokú tanulmányait, most érettségizett.

Jövőjét lakberendezőként képzeli el, ezért ősztől felnőttképzés keretében dekoratőrként tanul tovább. Úgy gondolja, hogy egy jó szakma, illetve egy diploma előnyös lehet mind munka, mind pedig a jövő építése szempontjából. Jól beszél angolul, nyaranta sokat jár külföldre, főként franciaországi fotózásokra. De részt vett már stúdiós, illetve szabadtéri fotózásokon is. A barna szemű, barna hajú lány szerint néha ki kell szakadni a hétköznapokból, ezért szabadidejében nagyon szeret olvasni, kirándulni és kertészkedni

– Azért jelentkeztem a versenyre, mert megláttam a plakátot és úgy gondoltam, miért ne jelentkeznék, nincs semmi vesztenivalóm. A tavalyi résztvevőktől is csak pozitív dolgokat hallott, főként a remek programokról és, hogy nagyon jól érezték magukat – mondja az 58 kilós, 172 centiméter magas szépség, akinek derékbősége 80, csípőmérete 63, mellbősége 85 centi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!