Hírek

2014.04.21. 12:10

Sportos mulatságot rendeztek Mezőfalván

Mezőfalva - Jótékonysággal egybekötött bált rendezett a múlt szombat este a MEDOSZ SE. Színvonalas mulatság volt.

Horváth László

Cseke Ottó a MEDOSZ SE elnöke emlékplakettet adott áta segítségért Tamásiné Simon Edit és Simon Zsolt támogatónak
(Fotó: Horváth László)

A mulatozás Mezőfalván sosem öncélú. A mostani alkalom is lehetőséget adott az önzetlen adakozóknak, hogy felajánlásaikkal segítséget nyújtsanak a futballutánpótlás neveléséhez.

Cseke Ottó elnök nyitó beszédében hangsúlyozta: nagyon fontos a támogatók jelenléte a sportban, mivel nélkülük sokkal nehezebb körülmények között kellene dolgozni. Az anyagi források elapadásával még a megszűnés veszélye is fenyegetheti a szakosztályokat. Éppen ezért gondolnak hálás szívvel minden segítségre. A bál létrejöttét is nagyon sokan támogatták, amiért mindenkinek jár a köszönet.

A megnyitó első mozzanataként elismeréseket vehetett át két fő szponzor, Tamásiné Simon Edit és Simon Zsolt, a GWE Budafilter vezetői.

A sportegyesület elnökének köszönő szavait követően zenés-táncos műsor szórakoztatta a közönséget, ahol a mezőfalvi szereplők mellett a dunaújvárosi Gárdonyi Iskola táncművészeti tagozat diákjai is felléptek.

Előadásukkal igencsak megalapozták a hajnalig tartó jó hangulatot.

 

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!