Hírek

2014.04.01. 16:05

A Köfém lakótelep új játékokkal gazdagodik

Dienesné Fluck Györgyi számolt be a napokban a 14-es körzetet érintő felújításokról.

Sebestyén Lilla

Nagy Zsolt a a Közlekedési Iroda vezetője és Dienesné Fluck Györgyi mutatta meg, hogy hova fognak épülni az új parkolók
(Fotó: Koppán Viktor)

Az utak, járdák felújítására koncentrálnak az idén a 14-es körzetben, ahol jelenleg is folynak a munkálatok a Mártírok útján.

Dienesné Fluck Györgyi, a körzet képviselője elmondta: A 2014-es évben megcsinálják többek között a Tüzér utcát, Ráchegyen a Zimonyi utca, a Titeli és a Pancsovai utcák egy-egy szakasza kap 5 cm-es aszfaltréteget, illetve a 62-es út fejlesztésének részeként megépül a balra kanyarodó sáv Börgöndpuszta felé.

- A Szabadkai és a Melencei utcában a járdák szörnyű állapotban vannak, így azoknak a felújítása is a tervek között szerepel jelentette be a sajtótájékoztatón a 14-es körzet képviselője, majd hozzátette: a parkolással is rengeteg helyen vannak problémák, de talán a Szent György kórház környékén a legégetőbb a helyzet, így idén 34 új, murvás helyet alakítanak ki a Madách utcában.

Azonban nem csak a közlekedési problémák várnak megoldásra a területen, a Köfém lakótelepen például nagyon sok a gyermek, így az ott található játszóteret is újabb elemekkel gazdagítják a következő időszakban.
Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!