Hírek

2014.01.21. 12:10

Tűz volt egy bicskei padláson

Felmerült a szándékos tűzokozás lehetősége, ezért a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat lefolytatta a tűzeseti helyszíni szemlét.

A katasztrófavédelem ügyeletére hétfő este érkezett bejelentés, hogy a bicskei Bartók Béla utca egyik családi házának padlásterében tűz van. A segélykérő hívást követően a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók indultak el. Elsőként az önkormányzati kollégák értek ki, akik a padlástérben égő kabátot eloltották, ezzel megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek a tetőszerkezetre.

(Fotó: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

A körülmények alapján felmerült a szándékos tűzokozás lehetősége, ezért a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot is a helyszínre irányították, aki lefolytatta a tűzeseti helyszíni szemlét, amely a tűzvizsgálati eljárás egyik legfontosabb része. A padlást a műveleti szolgálat a tatabányai hivatásos tűzoltókkal közösen átvizsgálta, annak érdekében, hogy ne maradjanak hátra izzó, parázsló részek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!