Hírek

2014.01.14. 18:25

IQ-bajnok a rendőrségen

Székesfehérvár - A megyei rendőr-főkapitányságon három sajtómunkás van. A szóvivő Németh-Kész Mónika mellett dolgozik Kiss Z. Edward és Juhász Károly. Utóbbiról kevesen tudják, hogy IQ-bajnok volt.

Zsigó Ferenc

Az egyik kereskedelmi tévécsatorna 2003-ban országos vetélkedőt rendezett Az ország tesztje címmel. Több kategóriában kellett intelligencia-teszteket kitölteni. A rendőrök IQ-bajnoka Juhász Károly lett, a Fejér megyei zsarunak 148-as volt több mint tíz éve az intelligencia-hányadosa. A tévénézők gyakran láthatják a tévében, olvasóink is találkoznak nevével nap mint nap lapunk hasábjain, hiszen tavaly óta Károly őrnagyi rangban már a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának oszlopos tagja.

Juhász Károly feleségével, Mariettával egy tavaly nyári fotón (Fotó: Juhász család)

-Focista voltam, a Videoton FC tartalékcsapatában magyar bajnoki címet is szereztem. Sajnos volt két sérülésem, mindkettő műtéttel zárult, és a labdarúgást ilyen szinten abba kellett hagynom. Ekkor jelentkeztem rendőrnek egy ismerős rábeszélésére mondta el Károly, amikor azt kérdeztük, hogy került erre a pályára. A labdarúgás a szíve csücske, de emellett fut, kerékpározik, teniszezik, kosárlabdázik, télen pedig síel, szabadidejét a sportolásnak és a családjának szenteli.

-Feleségem Marietta fodrász, ő csinálja az én hajamat is, de csak hétvégén jutok be hozzá. Lányom a Corvinus egyetemen tanul - mondja büszkén az IQ-bajnok zsaru.

Károly büszke egyetemista lányára Adrienre (b) és feleségére ( Fotó: Juhász család)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!