Hírek

2013.12.10. 12:12

Súlyos vasúti baleset Fehérváron (frissítve)

Vonat ütközött személygépkocsival Székesfehérváron a Nagybányai utcai átjáróban.

Tihanyi Tamás

December 10-én, kedden 11 óra 45 perckor a székesfehérvári Nagybányai úton lévő vasúti kereszteződésbe a piros jelzés ellenére hatott be egy személygépkocsi, amely összeütközött az arra haladó szerelő vonattal: egészen pontosan egy ilyen munkát végző mozdonnyal. A hírt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Z. Edvard közölte lapunkkal. Az autót vezető férfit sérülései miatt haladéktalanul kórházba szállították, a két mozdonyvezető nem sérült meg.

Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados, Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő a történtekkel kapcsolatban lapunknak elmondta: a baleset helyszínére a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltóság két autója érkezett, és hét tűzoltó vett részt a műszaki mentésben. Egyrészt a sérültet emelték ki a személygépkocsiból, másrészt a sínt szabadították fel annak érdekében, hogy a vasúti közlekedés azon a pályán folytatódhasson. A szakember hozzátette, a mozdonyban dolgozó két személy nem sérült meg, az autó vezetőjét a Szent György Kórházba szállították.

Fotó: Koppán Viktor





Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!