Hírek

2013.12.12. 08:01

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Fatolvaj és verekedő került rendőr kézre Fejér megyében.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra falopásról érkezett bejelentés 2013. december 11-én 10 óra 15 perckor. Egy erdész Dunaújváros közelében a 6-os út melletti erdőben vette észre, hogy egy férfi láncfűrésszel fákat vág ki. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították D. Sándor 34 éves baracsi lakost. A férfitól a nyomozók a fűrészt lefoglalták, majd őt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 11-én 17 órakor Pátkán az Árpád utcában verekedés miatt intézkedtek. Egy pátkai férfi bejelentést tett, hogy ismerőse az utcán bántalmazta őt és megrongálta autóját is. A helyszínre érkező egyenruhások elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították L. János 29 éves helyi lakost. A verekedőt a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!