Hírek

2013.11.29. 17:30

Vörösmartysok napja

Székesfehérvár - Az iskolában megyei szavalóversenyt, szakmai- és egészségnapot tartottak. A diákok körében egyre népszerűbb a program.

Kajdi Erika

A szavalóverseny és a szakmai nap már sokadik éve képezi a hagyomány részét. Minden alkalommal a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola névadója előtt tisztelegve a költő verseit adják elő a fiatalok. Idén 38 megyei középfokú oktatási intézményből érkeztek a versenyzők. A mezőny nagyon szoros volt, végül két kategóriában, gimnazista és középiskolás bontásban hirdettek eredményt. Előbbiben a legjobbnak Bukola Rita és Horváth Krisztián bizonyult, második Borbás Brigitta lett, a dobogó harmadik fokára pedig Szilágyi Benjámin és Bellovits Dániel állhatott fel. A középiskolás kategória legjobbja Marton Dávid lett, a második helyet Gődér Melinda nyerte el, harmadik pedig Bogdán Ramóna és Klemencsics Antal lett.

A szakmai nap keretében idén is több mint tíz gyártó, forgalmazó és kivitelező cég mutatta be tevékenységét az iskolában elsajátítható összes szakma területén.

Idén igazi újításként egészségnapot is szerveztek egy pályázat eredményeképpen. A tanulók hét témakörben öt előadást hallgathattak végig. A Vörösmarty Nap minden évben népszerű. A tanulók tudatosan készülnek rá, hasznosnak találják tudtuk meg Albrecht Gyula igazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!