Hírek

2013.11.16. 08:14

Váradi Emerencia lett 2013 október hónap szépe

Váradi Emerencia kapta a legtöbb olvasói szavazatot, így ő lett október hónap szépe.

Bajdó Bettina

Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Váradi Emerencia kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett október hónap legszebb lánya.

Új sorozatunk még március elején indult, s az idő elteltével már meg is választottuk az elmúlt hónapok legszebb lányait.

Az olvasók októberben is szavaztak, múlt hónapban is sok voks érkezett. A legtöbb szavazatot Váradi Emerencia kapta. A székesfehérvári lány számviteli ügyintézőnek készül. Szabadidejében szívesen táncol, főleg a latin-amerikai táncokat kedveli, de érdeklődik a manikűr és a szépségápolás minden ága iránt is. Az olvasók 21,21 százaléka döntött úgy, hogy ő a legszebb lány. A második helyre Samu Virág került. A 19 éves lány Veszprémben él, a Veszprémi Barabás Kézilabda csapatában játszik. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Nagy Borbála állhatott fel. Borbála középiskolába jár (szépészettel foglalkozik), hobbiszinten focizik, táncol, versenyszerűen pedig ötéves kora karatézik. Az álma az, hogy rendőr legyen.

A verseny itt még nem ér véget, hiszen a hónap során bemutatott legszebb, legszimpatikusabb lányokra továbbra is lehet szavazni. A sorozatban nemcsak Vas megyei lányok fotói jelennek meg, hanem zalai, veszprémi, valamint Fejér megyei lányoké is. Így szavazóink valójában négy megye Hónap lányát választhatják meg. A tizenkét hónap letelte után pedig lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Év lányát választhatják meg majd az interneten szavazók.

1. helyezett: Váradi Emerencia, az olvasók 21,21%-a szavazott rá

Váradi Emerencia

2. helyezett: Samu Virág, az olvasók 16,16%-a szavazott rá

Samu Virág

3. helyezett: Nagy Borbála, az olvasók 11,24%-a szavazott rá

Nagy Borbála

 

további szépségek  (kattintson a lányok fotóira a további képekért)

Ábrahám Réka

Balogh Ágnes

Bán Melinda

Borsos Eszter

Deli Eszter

Dénes Viktória

Faragó Viktória

Füstös Rebeka

Gál Vivien

Gáti Nikolett

Hamary Vivien

Horváth Inez

Kikl Dorisz

Lendvai Laura

Marai Éva

Novák Csilla

Pőcz Kitti

Sali Nikolett

Soltész Dóra

Szabó Eszter

Tóta Ildikó

Tóth Bianka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!