Hírek

2013.10.03. 07:30

Magányosan "várakozó" nő, kerékpárrongáló rendőrkézen

Egy lopás miatt körözött nőt előállítottak, egy másikat tiltott kéjelgés miatt vettek őrizetbe, s egy rongálót is elfogtak a rendőrök Fejérben.

feol-duol

Székesfehérváron, a Szövetség utcában intézkedtek a rendőrök egy 44 éves kápolnásnyéki lakossal szemben. A nő igazoltatása során kiderült, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözést adott ki ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. F. Tibornét a Gárdonyi Rendőrkapitányságra állították elő a rendőrök, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Martonvásáron, a Fehérvári úton igazoltattak a járőrök egy baracskai lakost október 2-án délben. A férfiről a rendőrök megállapították, hogy összefüggésbe hozható a Baracskán történt kerékpár rongálásokkal, melynek során több bicikli kerekét kiszúrták, visszapillantó tükrét letörték. Az egyenruhások a 68 éves L. János Lászlót elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Egy szabadnapját töltő bicskei rendőr hazafelé tartott szintén október 2-án délben az 1-es számú főúton, mikor érdekes jelenséget pillantott meg. A 27 kilométer szelvénynél (etyeki pihenő) egy hölgy „várakozott” magányosan. A rendőr a jogsértésről bejelentést tett a kapitányságra, és a kiérkező körzeti megbízott a 33 éves budapesti nőt előállította, meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vette tiltott kéjelgés szabálysértése miatt, amit a hölgy elismert - számolt be az esetekről csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!