Hírek

2013.10.04. 07:48

Laptoplopás tanteremből, falopás - rendőrségi krónika

A rendőrök több lopási ügyben is intézkedtek az elmúlt napon Fejér megyében.

feol-duol

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében az alábbi hírek szerepelnek: egy rúd csemege szalámit akart kivinni fizetés nélkül egy székesfehérvári boltból egy 63 éves fehérvári asszony október 3-án délben. Tekintettel arra, hogy a nő már többször követett el szabálysértési értékre lopást, a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatása után szabálysértési őrizetbe vették.

A polgárdi járőrök érték tetten ugyancsak október 3-án délután azt a két fiatal nőt, akik a Lepsényi Általános Iskola egyik tanterméből elloptak egy laptopot. Épp az ablakon kimászva próbáltak volna elmenekülni, amikor a rendőrök elfogták őket. O. Csilla 19 éves érdi lakost és K. Petronella 22 éves lepsényi lakost, előállításukat követően a székesfehérvári nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Falopás miatt érkezett bejelentés a rendőrségre október 3-án délelőtt. Vértesacsán, az Ady Endre utcában egy kiskocsival hordta a fát az udvarára egy férfi. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 0,5 m3 száraz fát az utca végén lévő erdőben szedte össze a tulajdonos engedélye nélkül. A fát a rendőrök lefoglalták, majd a tulajdonosnak visszaadták. A 33 éves vértesacsai férfit elfogták, s előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon délután is falopásról érkezett bejelentés a Bicskei Rendőrkapitányságra. A bejelentő a bicskei fatelep felől látott közlekedni egy lovas kocsit, amin frissen vágott fa volt. A rendőrök az adatgyűjtést követően, a városban megtalálták azt a 42 éves bicskei férfit, aki a lovas kocsit hajtotta. Az eltulajdonított faágakat a rendőrök lefoglalták, majd a személyt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!