Hírek

2013.07.30. 09:20

Jogosulatlanul igénybe vett utazási kedvezmény, átjavított forgalmi

Fejér megye - Közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök két esetben hétfőn - egy utazási kedvezmény és egy forgalmi engedély kapcsán.

feol-duol

A székesfehérvári járőrök július 29-én délben Székesfehérváron, a Liget soron intézkedtek egy 24 éves fehérvári nővel szemben. A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy a nő az Alba Volán 12-es számú helyi járatos buszán más nevére kiállított utazási kedvezményt vett igénybe. Az ellenőrnek a Magyar Államkincstár által kiállított olyan hatósági igazolványt mutatott fel, amin nem az ő neve szerepelt. A jegyellenőrnek más nevén akarta magát azonosítani. A járőrök J. Patríciát előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt megindították vele szemben a büntetőeljárást.

A Készenléti Rendőrség Ercsiben szolgálatot teljesítő járőrei ugyancsak július 29-én délután a Dózsa György úton egy Skoda Fabiát vontak ellenőrzés alá. A gépkocsi és vezetője ellenőrzésekor megállapítást nyert, hogy a sofőr a személygépkocsijának forgalmi engedélyébe golyóstollal átjavította a dátumot. A 27 éves ercsi G. Zsolt ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - számolt be az esetekről kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!